fbpx

sve što Vam je potrebno

Kreativnost je odraz stanja uma, uz određenu dozu spontanosti i graničenja sa nemogućim. I upravo to je ono što nas vodi ka svakodnevnoj usredotočenosti na dizajnrazvoj i digitalno poboljšanje usluga naših klijenata. Naš cilj i zvijezda vodilja nije kvantitet, već kvalitet. Zato pomno razmatramo svakog klijenta, i nudimo mu adekvatno rješenje za njegove potrebe.

Klijenti Nas često Pitaju?

Mi smo dizajnerski studio koji nudi kreativna dizajnerska i marketinška rješenja za klijente koji imaju za cilj pomjeranje granica svog poslovanja i unaprjeđenja postojećeg.
Unikatan dizajn, kvalitetne i moderne web prezentacije i platforme, 3D rješenja – samo su neke od referenci koje Vam nudimo u nastavku. Naš princip rada je baziran na strasti prema stvaranju kreativnih rješenja.

Svakom budućem projektu pristupamo sa određenim entuzijazmom. Klijent je u fokusu dešavanja, slušamo sve njegove zahtjeve, prijedloge i ideje. Nalazimo zajednički jezik u kreiranju budućeg rješenja, i to sve uz šoljicu dobre kafe.

Slijedeća faza u procesu izrade je istraživanje dizajna, mogućnosti, sadržaja i kompetentnosti. Iz svega navedenog kreiramo pilot-projekat na kojem zasnivamo buduću izradu, da bismo bili sigurni da dizajn i rješenje odgovaraju Vašim potrebama.

Nakon usvojenih prijedloga, izrađujemo finalna rješenja koja će predstavljati Vaše buduće poslovanje. Svi procesi izrade rade se prema najnovijim standardima dizajna i prateći posljednje tehnološke i digitalne trendove u razvoju i kreiranju kreativnog rješenja.
Isporučen projekat – zadovoljan klijent. I nakon što je projekat isporučen ostajemo na raspolaganju klijentu za sve daljnje ispravke i radnje po njegovoj želji koliko je to moguće u projektu. Kod specifičnih projekata koji zahtjevaju stalnu nadogradnju nudimo posebne pogodnosti.

Naša Misija

izuzetna digitalna iskustva

Imamo sve što Vam je potrebno za pokretanje i razvoj uspješnog digitalnog poslovanja.

Zadovoljni klijenti

Odabrati CBD dizajnerski studio, kao nekog ko će napraviti zaokret u mom marketinškom poslovanju, je odlična odluka. Lakoća poslovanja, fleksibilnost, inovativnost, kreativnost samo su neke od odlika kojima se mogu pohvaliti.
Ema Badžak
Vlasnik Restoran MM
Sve pohvale za CBD, sa njima sam u suradnji već dugo vremena i zaista sam prezadovoljna sa načinom pristupa meni kao klijentu. Kreativni su, kvalitet izrade je na vrhunskom nivou. Preporuke svima ko traži kvalitet.
Aldijana Šuta
Vlasnik , Account Agencija za računovodstvo

Pretvorimo Vašu ideju u velike stvari.

Ostanimo u kontaktu i napravimo zajedno nešto izuzetno.