fbpx

Naše Usluge

ispravno pričamo vašu priču.

Kreiramo izuzetna digitalna iskustva koja će pomoći Vašem poslovanju da se istaknu.

Šta Mi Radimo

vizija i vrijednosti

vizuelni identitet

Šta je to brend i kako se stvara? Po starofrizijskom, brend je predstavljao označavanje vrućim željezom ili žigosanjem životinja. Danas brend mora predstavljati snažan i trajan identitet proizvoda i usluga, skup osobnosti Vašeg poslovanja.

grafički dizajn

Vizuelni identitet kreira se i osmišljava grafičkim dizajnom i nizom drugih elemenata prema ustaljenim grafičkim standardima. Svrha i osnova je prenijeti poruku namijenjenoj publici u formi kreativnosti i stila.

web dizajn

Možemo reći da su web dizajn i grafički dizajn skoro identične instance, međutim razlikuju se u načinu izvedbe zbog svoje dinamičke strukture. Web dizajn je živa tvar koja se mora konstantno obnavljati i uređivati.

produkt dizajn

Danas skoro da i ne postoji granica prema kojoj možemo reći ko šta radi. Razvojem tehnologije mnogo je lakše preći iz 2D u 3D svijet i izraziti svoju kreativnost i sposobnosti. Godine iskustva u dizajnerskoj industriji iza nas su referenca.

ui/ux dizajn

Pomalo netokratsko zvanje, UI/UX dizajn je neizostavna činjenica u posljednjih nekoliko godina. Kako se digitalni dizajn i mediji mijenjaju potrebno je prilagoditi korisnički interfejs (UI) i korisničko iskustvo (UX) u ono što upravo čitate na ovom ekranu

iOS/MacOS aplikacije

Zašto smo se odlučili samo za ovaj sistem izrade aplikacija - razlog je vrlo jednostavan, ljepota korisničkog interfejsa, fleksibilan code, najnovije tehnolgije. Sve to čini Apple platformom poželjnom za dizajn i razvijanje aplikacija i UI.

Aliquam Cosmetics
Phasellus dictum
Vivamus Concert

u čemu smo najbolji.

Naše usluge

1. Branding
2. Web dizajn
3. UX/UI Dizajn
4. Marketing

5. Web Razvoj
6. eCommerce
7. 3D Dizajn
8. Produkt Dizajn

pričajmo

Ostanimo u kontaktu i napravimo zajedno nešto izuzetno. Pretvorimo Vašu ideju u velike stvari..